دپارتمان
مدیریت کسب و کار صنایع غذایی
مقطع / رشته
Post DBA
سطح / درس
Post DBA
رده سنی
ویژگی
مدت دوره
یک سال
تعداد جلسات
50 جلسه
قیمت
640,000,000 ريال
Post DBA
(Post Doctorate of Business Administration)
(پسا دکترای حرفهای مدیریت کسب و کار)
با ارائه مدرک قابل ترجمه و مورد تایید وزارت علوم از سوی مرکز یادگیری آزاد و الکترونیکی دانشگاه خوارزمی
عالیترین سطح آموزشهای مدیریتی و حرفهای است که با هدف توانمندسازی مدیران ارشد، صاحبان کسبوکار و متخصصانی طراحی شده که قصد دارند به مرجع تصمیمسازی، طراحی مدلهای نوآورانه و رهبران تحولی سازمانی تبدیل شوند.
این دورهها با همکاری مرکز یادگیری و آموزش های آزاد دانشگاه خوارزمی برگزار شده و کاملاً کاربردی، پروژهمحور و مبتنی بر مسائل واقعی سازمانهاست.
مزایای مشترک همه دورههای Post DBA مرکز یادگیری و آموزش های آزاد دانشگاه خوارزمی
طول دوره: یکسال
میزان شهریه: 64 میلیون تومان
ضوابط پذیرش: دارندگان حداقل مدرک دکترا یا دارا بودن مدرک دوره DBA
ظرفیت هر دوره: 30 نفر
مدیریت صنایع غذایی
معرفی
این دوره به مدیران صنایع غذایی کمک میکند تا در بالاترین سطح مدیریتی، نوآوری محصول، بهبود بهرهوری، توسعه برند، مدیریت زنجیره تأمین و استانداردهای کیفی را طراحی و مدیریت کنند.
مناسب چه کسانی است؟
مزایا
سرفصل دوره
|
ردیف |
نام درس |
سرفصل |
مدت |
|
1 |
استراتژیهای پیشرفته در مدیریت صنایع غذایی
|
مدلهای نوین استراتژیک در صنایع غذایی |
30 ساعت |
|
آیندهپژوهی و روندهای جهانی صنعت غذا |
|||
|
توسعه پایدار و استراتژیهای زیستمحیطی |
|||
|
مدیریت بنگاههای اقتصادی در صنعت غذا |
|||
|
2 |
اقتصاد رفتاری و مالی در صنعت غذا
|
تحلیل رفتار مصرفکننده از منظر اقتصاد رفتاری |
30 ساعت |
|
مدیریت مالی و سرمایهگذاری کلان در صنایع غذایی |
|||
|
اقتصاد پایداری و تأثیر آن بر صنعت غذا |
|||
|
تأمین مالی و سرمایهگذاری در استارتاپهای غذایی |
|||
|
3 |
نوآوری و دیجیتالسازی در صنایع غذایی
|
هوش مصنوعی و یادگیری ماشین در صنایع غذایی |
30 ساعت |
|
فناوریهای Industry 4.0 در زنجیره تأمین غذا |
|||
|
توسعه و پیادهسازی مدلهای کسبوکار دیجیتال |
|||
|
نوآوری در تولید مواد غذایی سالم و ارگانیک |
|||
|
4 |
بازاریابی پیشرفته و برندینگ جهانی
|
بازاریابی دیجیتال و استراتژیهای تبلیغاتی مدرن |
20 ساعت |
|
تحلیل دادههای کلان (Big Data) در رفتار مصرفکننده |
|||
|
استراتژیهای ورود به بازارهای بینالمللی |
|||
|
برندینگ حسی و تجربی در صنعت غذا |
|||
|
5 |
مدیریت زنجیره تأمین و لجستیک پیشرفته
|
توسعه زنجیره تأمین هوشمند در صنعت غذا |
20 ساعت |
|
بهینهسازی سیستمهای حمل و نقل و توزیع |
|||
|
مدیریت بحران در زنجیره تأمین صنایع غذایی |
|||
|
بلاکچین و رهگیری محصولات غذایی در سطح جهانی |
|||
|
6 |
سیاستگذاری، قوانین و مقررات بینالمللی صنایع غذایی
|
استانداردهای جهانی ایمنی و بهداشت غذا FDA، HACCP، ISO 22000 |
25 ساعت |
|
تحلیل تأثیر سیاستهای دولتی بر کسبوکارهای غذایی |
|||
|
قوانین تجارت بینالمللی مواد غذایی و تعرفههای گمرکی |
|||
|
مدیریت حقوقی و قراردادهای تجاری در صنعت غذا |
|||
|
7 |
مدیریت منابع انسانی و تحول سازمانی
|
رهبری تحولآفرین و مدیریت استعدادها در صنعت غذا |
30 ساعت |
|
استراتژیهای انگیزشی برای کارکنان صنایع غذایی |
|||
|
بهینهسازی عملکرد و بهرهوری در سازمانهای غذایی |
|||
|
مدیریت تغییر و فرهنگسازی سازمانی |
|||
|
8 |
توسعه پایدار و مسئولیت اجتماعی در صنایع غذایی
|
مدیریت سبز در صنعت غذا و کاهش ضایعات |
25 ساعت |
|
استراتژیهای کاهش مصرف انرژی و آب در تولید مواد غذایی |
|||
|
سیاستهای اجتماعی و اخلاقی در مدیریت صنایع غذایی |
|||
|
تأثیر مسئولیت اجتماعی بر وفاداری مشتریان |
|||
|
9 |
تحقیق و توسعه (R&D) در صنایع غذایی
|
روشهای نوین تحقیق در صنعت غذا |
25 ساعت |
|
طراحی و توسعه محصولات غذایی نوآورانه |
|||
|
استفاده از بیوتکنولوژی در تولید مواد غذایی |
|||
|
تکنیکهای بهینهسازی فرمولاسیون مواد غذایی |
|||
|
10 |
رساله |
|
100 ساعت |
تگ ها